Showroom

Showroomul Boilere

 

Showroom-ul CALOR

 

 

Compania noastra iti pune la dispozitie un Showroom le sediul firmei unde vei descoperi  intreaga gama de produse in materie de boilere.Ai posibilitatea de a te informa cu ajutorul specialistilor nostri prezenti la sediu  si de a te  sfatui cu acestia  in   optiunile pe care trebuie sa le urmezi cu privire la  echipamentele adecvate fiecarui tip de instalatie in parte.

 

 

 

Vizita la showroom-ul nostru  va va ajuta sa verificati calitatea produselor noastre.Gama  variata de echipamente si accesorii pentru boiler va sta la dispozitie  in cadrul showroom-ului.

Intreaga gama de produse comercializata  este produsul unor  specialisti  cu reputatie, apartinand unor producatori de renume din domeniul instalatiilor.

 

 

 

In cadrul showroom-ului exista o serie de instalatii demonstrative, care au fost asamblate si montate cu scopul de a interveni in ajutorul clientilor  care nu sunt suficient de informati in acest domeniu.In acest fel alegerea  lor poate fi sustinuta in mod pozitiv, prin intelegerea  etapelor  implicate  in folosirea  acestor  tipuri de instalatii.

Boilere - Prezentare Showroom

 

 

 

Boilere - Birouri Showroom Boilere - Secretariat Boilere - Depozit

 

 

 

Boilere - Showroom

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.e-boilere.ro 2018 | ANPC


Boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere pe lemne, boilere pe gaze, instant pe gaz, boilere solare - preturi, promotii, sfaturi