Despre noi

Despre Boilere

Despre Calor

 

 

 

Compania Calor functioneaza ca societate comerciala cu raspundere limitata  inca din anul 1991 si  are  asigurat un loc printre primele firme din domeniul instalatiilor pentru constructii. Fima are ca principal domeniu de activitate  importul si distributia  de echipamente, accesorii, utilaje si piese de schimb pentru boilere.

 

 

Oferta  variata de produse comercializate  precum si  avantajul de a  comercializa produsele la un pret  accesibil si avantajos au transformat  compania  intr-un partener de afaceri de nadejde.Profesionalisumul si raportul calitate/pret  i-au adus  firmei recunoasterea, aceasta fiind certificata  cu ISO 9001 si ISCIR.

 

 

O serie de avantaje, pe langa  calitatea serviciilor si a produselor, au determinat clientii firmei sa pastreze o legatura  parmanenta cu firma, printre aceste  avantaje se numara:

 

 

 

  • Gama foarte mare de produse, peste 12000 de articole
  • Stocuri permanente de produse, calculate si aprovizionate  in raport cu volumul vanzarilor
  • Servicii de consultanta oferite  de specialistii in domeniu
  • Termene de livrare scurte
  • Servicii de service autorizat  pentru toate  produsele achizitionate
  • Certificat de garantie valabil minim un an pentru orice tip de echipament sau utilaj Calor
  • Preturi avantajoase si produse de calitate superioara

 

 

 

 

Compania asigura  clientilor sai pe langa o gama variata de produse, si  servicii de consultanta, asistenta tehnica si service. Clientii sunt foarte  multumiti de serviciile oferite, motiv pentru care continua colaborarea profesionala cu firma Calor. Sediul firmei le ofera  posibilitatea de a nu se mai deplasa la alta locatie pentru ridicarea marfii, clientii economisind astfel timp pretios.

 

 

 

Firma Calor  isi respecta clientii si le ofera  servicii de service atat in timpul perioadei de garantie, cat si dupa expirarea acestei perioade.

 

 

 

Societatea Calor S.R.L.  reprezinta un univers al instalatiilor.

Firma are  o experienta de peste 18 ani de activitate si se poate lauda cu un portofoliu impresionant de clienti.

Boilere - Sediu Calor

Boilere - Birouri Calor

 
Boilere - Birouri Calor

 

Boilere - Birouri Calor

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.e-boilere.ro 2018 | ANPC


Boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere pe lemne, boilere pe gaze, instant pe gaz, boilere solare - preturi, promotii, sfaturi