Boilere termoelectrice

Boilere termoelectrice preturi si promotii. Informatii tehnice detaliate despre Boilere termoelectrice. Alegeti produsele dorite vizitand subcategorii de mai jos sau apelati la consultantii nostrii pentru alegerea corecta a produselor din Boilere termoelectrice. Comanda online a produselor din categoria Boilere termoelectrice se face usor accesand "Adauga in cos" .

Care este principiul de functionare al unui boiler mixt ?

Presiunea apei de la robinet care provine din boiler se asigura de instalatia cu alimentare a apei din retea sau hidrofor. Atunci cand se deschide un robinet de apa calda la baie sau bucatarie, apa calda din boiler este impinsa cu presiune constanta de apa rece din retea, astfel se elimina in partea superioara a boilerului apa calda. In toata aceasta perioada apa rece ramanand in partea de jos a boilerului mixt .
Se recomanda folosirea unui circuit scurt pentrdistribuirea  apei calde cu scopul de a reduce pierderile de caldura pe traseu.

 

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Boilere termoelectrice volum boiler [litri]: 140 litri

.

BOILER MIXT IZOLAT GALMET - SGW(S) 140

GAL140MIXT
  • Capacitate boiler: 140 litri
  • Numar serpentine: 1
  • Presiune max de lucru: 6 bar
  • Temp max de lucru: 80 °C
  • Temp max serpentina: 99 °C
Preţ: 1.021,1 816,88 lei(TVA inclus)
2 ani garantie

Moduri de functionare pentru boiler

1. Producerea apei calde menajere cu ajutorul energiei electrice

 

Daca conectam boilerul de la reteaua de alimentare cu energie electrica, rezistenta electrica (elementul incalzitor) va incepe sa incalzeasca si  apa din boiler. Conectarea sau deconectarea acestui element va fi comandata de un termostat. Termostatul se  poate regla, functie de necesitatile utilizatorului intre 0 la 60 - 77°C (functie de modelul boilerului. Se recomanda potrivirea termostatului la o temperatura de maxim 60°C. Aceasta temperatura asigura functionarea corecta si de durata a boilerului, reducand pierderile de energie si caldura si va ajuta la o economie de energiei electrica.
Atunci cand boilerul nu va fi folosit o perioada indelungata recomandam setarea termostatului la o valoare de 3-11°C (puneti indicatorul termostatului pe cifra 10°C sau simbolul “ fulg de nea ”) astfel se protejeaza boilerul impotriva inghetului.
Dupa ce apa din boiler va ajunge la valoarea  setata se va opri incalzirea. Cat  timp boilerul functioneaza pe energie electrica si apa se incalzeste, becul de control ramane aprins, iar la opririrea rezistentei acesta se va stinge.
Atunci cand utilizam un boiler mixt - termoelectric sau combinat DOAR pe rezistenta electrica recomandam inchiderea robinetului pe serpentina  pentru a preveni incalzirea apei din circuitul de incalzire.  

2. Incalzirea ACM - a apei calde menajere cu ajutorul serpentinei

 

Robinetii  de peserpentina de incalzire vor fi deschisi astfel se asigura circularea agentului termic din circuitul de incalzire. in orice schema de montaj a boilerelor termoelectrice va recomandam instalarea unui aerisitor automat la intrarea in serpentina pentru asigurarea aerisiri instalatiei, deoarece timpul necesar incalziri apei calde menajere va depinde de temperatura si debitul apei din sistemul de incalzire.

Boilerul termoelectric (mixt) este gandit sa functioneze in mod dual atat pe curent electric cat si pe agent termic

 

.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.e-boilere.ro 2018 | ANPC


Boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere pe lemne, boilere pe gaze, instant pe gaz, boilere solare - preturi, promotii, sfaturi