Boilere electrice si mixte

Boilere electrice si mixte preturi si promotii. Informatii tehnice detaliate despre Boilere electrice si mixte. Alegeti produsele dorite vizitand subcategorii de mai jos sau apelati la consultantii nostrii pentru alegerea corecta a produselor din Boilere electrice si mixte. Comanda online a produselor din categoria Boilere electrice si mixte se face usor accesand "Adauga in cos" .

Boilerele mixte (termoelectrice) sau electrice pot fi utilizate in case, vile, apartamente sau spatii de birouri. Aceste boilere se pot instalat in baie, subsoluri sau orice spatiu ce corespunde tuturor normelor aflate in vigoare si care apartin clasei IP44.


Boilerul termoelectric functioneaza cu doua surse de energie. Pe timpul varii apa calda este produsa cu ajutorul energiei electrice, iar pe timpul iernii apa calda poate fi produsa de agentul termic dintr-un ciurcuit de incalzire existent, astfel se poate economisi energie electrica fara a se mai limita perioada de incalzire sau cantitates de apa calda folosita.


Daca boilerului este alimentat cu energie electrica este bine de retinut:

    • orice boiler functioneaza pe principiul stocarii apei calde;
    • Apa va fi încalzită intr-un anume interval de timp (de ex. 10:00 PM – 6:00 AM) apacalda putand fi consumata pe perioada zilei (puteti beneficia astfel de tariful diferentiat zi/noapte al energiei electrice).

Se recomanda folosirea boilerelor doar in spatii acoperite, avand o temperatura ambientala cuprinsa între +2 şi 45 °C, cu umiditate de maxim 80%.

.

 

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.e-boilere.ro 2018 | ANPC


Boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere pe lemne, boilere pe gaze, instant pe gaz, boilere solare - preturi, promotii, sfaturi