Boilere cu serpentina fixa

Boilere cu serpentina fixa preturi si promotii. Informatii tehnice detaliate despre Boilere cu serpentina fixa. Alegeti produsele dorite vizitand subcategorii de mai jos sau apelati la consultantii nostrii pentru alegerea corecta a produselor din Boilere cu serpentina fixa. Comanda online a produselor din categoria Boilere cu serpentina fixa se face usor accesand "Adauga in cos" .

Boilerele cu serpentina fixa pot fi cu o singura serpentina sau cu doua. Boilerele care au o singura serpentina sunt disponibile cu diverse capacitate. Puterea termica a unui astfel de boiler poate varia de la valori mai reduse la valori mai ridicate. Aparatele sunt izolate cu spuma poliuretanica, astfel incat pierderile de caldura sa fie cat mai reduse.

Pentru a se evita coroziunea si deteriorarea in timp a acestor boilere, ele sunt prevazute cu anod de magneziu, iar in interior, boilerul este protejat cu un strat de email, in asa fel incat sa ii creasca rezistenta mecanica si sa poata fi folosit la capacitate maxima o perioada cat mai indelungata de timp.

Boilerele cu serpentine fixa prezinta o serie de avantaje. Aceste aparate asigura un mod igienic, confortabil si convenabil din punct de vedere financiar de preparare a apei calde menajere. Cele mai multe boilere sunt realizate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, cu o existenta indelungata. Majoritatea modelelor sunt dispuse vertical. Materialele folosite asigura normele de igiena alimentara necesare unei functionari corespunzatoare.

Indiferent de volumul de apa, intreaga cantitate este incalzita rapid si in mod uniform, deoarece suprafetele de schimb de caldura ajung pana la baza boilerului. Apa nu se raceste in timp, deoarece transferul de caldura catre exterior nu este permis de materialele termoizolante care impiedica pierderea agentului termic.

Asezarea unor astfel de boilere se face cu usurinta, deoarece dimensiunile sunt reduse, iar greutatea nu depaseste limita normala. Daca este vorba de un consum mare de apa pe termen scurt, iar un singur boiler nu reuseste sa faca fata cererii, atunci pot fi montate mai multe boilere, conectate intre ele prin conducte colectoare, in baterii de boilere.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.e-boilere.ro 2018 | ANPC


Boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere pe lemne, boilere pe gaze, instant pe gaz, boilere solare - preturi, promotii, sfaturi