Despre boilere electrice

Boilerele electrice reprezinta aparate destinate incalzirii si stocarii apei menajere, care pot fi instalate in locuinte particulare sau in locuri publice precum restaurante, cantine, deasupra sau sub chiuveta. Aceste aparate pot beneficia de o perioada de garantie cuprinsa intre trei si sapte ani pentru corp si intre doi si trei ani pentru componente. Temperatura poate fi controlata prin intermediul unui termostat bipolar, unele modele fiind prevazute si cu dispozitiv de siguranta.

Unele tipuri de boilere electrice sunt formate dintr-un rezervor interior emailat, pentru un plus de protectie impotriva coroziunii si pentru o mai buna rezistenta mecanica. Pot fi prevazute cu anod de magneziu supradimensionat si pot avea o supapa de siguranta in momentul in care lucreaza sub presiune. Capacitatea boilerului difera de la model la model.

Presiunea maxima de lucru poate fi mai ridicata sau mai scazuta si se masoara in unitatea de masura bar. In ceea ce priveste temperatura maxima de lucru, aceasta se masoara in grade Celsius si difera de la model la model. Aceste boilere electrice pot fi prevazute cu buton extern de reglare a temperaturii.

Aparatele dispun de cele mai multe ori de termoizolare cu spuma poliuretanica ecologica fara CFC. Au dimensiuni compacte si sunt prevazute cu functie anti-inghet. Puterea electrica variaza de la marca la marca. Tensiunea de alimentare este si ea diferita de la caz la caz. Consumul raportat la durata unei zile variaza in functie de caracteristicile boilerului, cum ar fi de exemplu capacitatea acestuia.

Unele boilere electrice sunt prevazute cu accesorii care au un rol major in buna functionare a aparatelor. De exemplu flansa asigura un acces usor la zona electrica a boilerului, astfel incat rezistenta electrica si anodul de magneziu pot inlocuite rapid in caz de defectiune. Mai intalnim intrerupatoare ON/OFF care sunt rezistente la umiditate si care nu pun in pericol utilizatorul.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.e-boilere.ro 2018 | ANPC


Boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere pe lemne, boilere pe gaze, instant pe gaz, boilere solare - preturi, promotii, sfaturi