Boilere tanc in tanc – avantaje

Boilerele tanc in tanc prezinta o serie de avantaje, care garanteaza prepararea apei calde menajere intr-un regim igienic, confortabil si economic. Dispunerea de tip tanc in tanc asigura limitarea depunerilor de calcar de-a lungul utilizarii. Protectia la coroziune este mai buna, iar unele modele nu au nevoie de anod de magneziu. Astfel, nu mai sunt necesare cheltuieli suplimentare in ceea ce priveste schimbarea anozilor la o anumita perioada de timp.

Boilerele tanc in tanc beneficiaza de o izolare mai buna, care duce la reducerea pierderilor de caldura. Apa se raceste mai greu si astfel se economiseste energie atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. O suprafata de calitate superioara asigura igiena alimentara necesara in ceea ce priveste prepararea apei calde menajere. Intregul volum de apa are parte de o incalzire uniforma, deoarece suprafetele de schimb de caldura ajung pana la baza boilerului.

Atunci cand consumul de apa este mare si un singur boiler nu face fata, se pot monta mai multe boilere prin intermediul unor conducte colectoare, in baterii de boilere. Boilerele de acest tip se instaleaza usor si rapid, insa instalarea trebuie facuta doar de personal specializat. Doar un tehnician cu experienta sau o echipa de profesionisti iti poate garanta o buna functionare a aparatului.

Unele modele de boiler sunt prevazute cu posibilitatea de racordare la surse de energie alternative, care fie pot inlocui vechea sursa, fie vin in completarea ei. Boilerele tanc in tanc iti asigura apa calda menajera in orice moment al zilei sau al noptii, in cantitatea de care ai nevoie. Cele mai multe modele sunt economice, in asa fel incat sa iti asigure confortul dorit la cele mai avantajoase preturi.

Apa din boiler trebuie incalzita numai pana la temperatura de care este nevoie pentru uzul curent. Atunci cand apa menajera este incalzita peste acest prag, se ajunge la un consum inutil de energie si de asemenea, temperaturile mai mari de 60 de grade Celsius pot duce la depuneri majore de calcar. Daca vrei sa faci economii de apa, atunci poti opta pentru folosirea dusului in locul umplerii cazii de baie. De asemenea nu lasa robinetii sa picure, deoarece vei avea pierderi mari de apa, adunate de-a lungul timpului.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.e-boilere.ro 2018 | ANPC


Boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere pe lemne, boilere pe gaze, instant pe gaz, boilere solare - preturi, promotii, sfaturi