Boilere

Boilerele sunt destinate pentru prepararea si stocarea apei calde menajere care urmeaza a fi consumata. Ele pot fi folosite in case particulare, in structuri comerciale si industriale, restaurante, cantine etc. Principala componenta a boilerelor este rezervorul in care este incalzita apa. Rezervorul este fabricat din materiale de calitate, extrem de rezistente. Desi, boilerele sunt rezistente, este important sa le asigurati si o intretinere si curatare in mod frecvent.

 

De asemenea, ele sunt izolate si protejate suplimentar impotriva coroziunii. De obicei, la boilere elementul de protectie suplimentar este un anod de magneziu. Acesta cere a fi inlocuit la fiecare 12 luni. Inlocuirea periodica a anodului de magneziu duce la prelungirea duratei de viata a boilerelor. Intretinerea si inlocuirea componentelor unor boilere se realizeaza si in functie de gradul de utilizare. Daca acestea sunt folosite in mod frecvent este indicat ca intretinerea sa se faca regulat.

 

Izolarea boilerelor are un rol foarte important. Boilerele izolate corespunzator reduc pierderile de caldura in exterior la limita minima. Utilizarea de boilere are mai multe avantaje. Unul dintre aceste avantaje este acela de a va ajuta sa realizati economii pe termen lung. Un alt avantaj este posibilitatea folosirii apei calde menajere in orice moment, fara sa asteptati si fara sa pierdeti timpul. Pentru ca utilizarea boilerelor sa fie realizata in mod corespunzator este indicat sa le instalati astfel incat sa asigurati un acces liber in jurul acestuia. Acest lucru este important si pentru reparatiile, intretinerea sau inclouirea care pot aparea ulterior.

 

Volumul si dimensiunile boilerelor trebuie alese in functie de necesitatile fiecarui utilizator. Cei care doresc sa achizitioneze boilere pentru gospodaria proprie trebuie sa ia in calcul necesitatile de apa calda menajera din gospodarie, numarul de bai si bucatarii, numarul de utilizatori, dimensiunea locuintei si implicit dimensiunea incaperii in care doriti sa instalati unitatile.Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.e-boilere.ro 2018 | ANPC


Boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere pe lemne, boilere pe gaze, instant pe gaz, boilere solare - preturi, promotii, sfaturi