Avantajele boilerelor solare tank in tank cu serpentina

In momentul in care trebuie sa iti achizitionezi un anumit tip de boiler, poti lua in considerare si cumpararea unui boiler solar tank in tank cu serpentina, deoarece acesta iti aduce o serie de avantaje. Folosirea energiei solare, fie ca unica sursa de energie, fie ca sursa alternativa, iti asigura facturi mult mai scazute la curent electric, deoarece inlocuiesti vechiul consum cu unul nou, care este gratis si pentru care nu trebuie sa platesti nici unui furnizor.

In ceea ce priveste costurile, acestea se rezuma doar la achizitionarea aparatului si ulterior la cheltuielile impuse de instalare. De-a lungul timpului insa, nu mai trebuie sa platesti nimic. In cazul unui sistem de incalzire obisnuit, a unui boiler care functioneaza pe baza de gaze sau lemne, trebuia sa platesti si lunar, pentru aprovizionarea cu combustibilul necesar, in cazul lemnelor, sau pentru consumul realizat, in cazul gazelor.

Boilerele solare tank in tank cu serpentina iti asigura o functionare optima de-a lungul timpului, fara sa implice nici un fel de costuri in ceea ce priveste combustibilul folosit, deoarece acesta este gratis si este disponibil pentru oricine. Este nevoie doar de un sistem bine pus la punct care sa capteze energia solara, cea care pune in miscare intreaga operatiune de incalzire a apei menajere.

Functionarea boilerelor solare pleaca de la un principiu simplu: atunci cand pui la soare, in zilele calduroase, un vas cu apa, lichidul din interior se va incalzi dupa o anumita perioada de timp. Acest proces sta la baza functionarii acestor boilere, numai ca totul este amplificat la o scara mai mare. Cantitatile de apa incalzite sunt mult mai mari si in plus trecerea apei de la o temperatura scazuta la una ridicata se face mult mai repede.

Dincolo de avantajele imediate, care te privesc pe tine personal, in ceea ce priveste costurile reduse, boilerele solare mai prezinta si un alt plus, raportat la un nivel macro. Prin folosirea acestui tip de energie alternativa, mediul este mai protejat, mai putin poluat si mai curat. Nu mai este vorba in acest caz de emisii de monoxid si dioxid de carbon, asa cum se intampla in cazul sistemelor de incalzire pe baza de combustibili solizi sau gazosi.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.e-boilere.ro 2018 | ANPC


Boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere pe lemne, boilere pe gaze, instant pe gaz, boilere solare - preturi, promotii, sfaturi