Avantaje boilere in pompa de caldura

Boilerele in pompa de caldura functioneaza pe baza unui principiu inovator, care ajuta la economisirea de resurse si bani. Caldura din aer este folosita ca sursa regenerabila de energie pentru prepararea apei calde menajere. Aceste boilere functioneaza pe un principiu opus fluxului termic natural. Este captata caldura din aer la o temperatura joasa si este transmisa apei la o temperatura ridicata.

Tot acest proces necesita un consum redus de energie electrica, iar folosirea boilerului se poate face concomitent cu alte aparate electrocasnice, fara sa existe riscul de supraexploatare a retelei de alimentare cu curent electric, care duce de cele mai multe ori la pene de curent sau la defectiuni.

Boilerele in pompa de caldura sunt aparate ecologice, care nu afecteaza si nu polueaza mediul inconjurator. Statisticile arata ca aceste incalzitoare de apa consuma cu 70% mai putina energie fata de sistemele conventionale de preparare a apei calde menajere. Un alt avantaj major consta in faptul ca folosirea acestui tip de boilere asigura un aer superior calitativ: aerul evacuat din pompa de caldura este proaspat si dezumidificat.

Boilerele de acest tip pot inlocui cu succes incalzitoarele de apa electrice. Cel mai important aspect este reprezentat de faptul ca acest sistem de incalzire ajuta la economisirea de resurse si bani, atat pe termen scurt, cat mai ales pe termen lung. In plus, sursa de energie folosita este una regenerabila. Nu se polueaza mediul, iar eficienta ramane maxima.

In ceea ce priveste directionarea aerului evacuat, acesta trebuie scos la exterior, pentru a se preveni racirea incaperii in care se afla amplasata pompa. In caz contrar, incaperea se raceste cu 2-4 grade Celsius. Aceste boilere sunt prevazute cu o programare flexibila. Utilizatorul poate alege momentul si temperatura de incalzire a apei menajere, in functie de preferinte sau necesitati. Aparatul dispune de un design ergonomic, cu interfata cu taste, usor de selectat si de folosit.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.e-boilere.ro 2018 | ANPC


Boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere pe lemne, boilere pe gaze, instant pe gaz, boilere solare - preturi, promotii, sfaturi